Nieuws

Dierenkliniek Veghel is verhuisd!

Na ruim 20 jaar gevestigd aan De Bunders groeiden wij uit ons jasje. Wij zijn verhuisd naar een grotere praktijk met ruime balie, eigen parkeerplaatsen, moderne apparatuur en aparte ruimtes voor hond en kat om nog betere zorg te kunnen leveren voor uw dier.
Lees meer >

Onze Algemene voorwaarden zijn gewijzigd!

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Lees meer hierover.
Lees meer >

Vuurwerkangst bij hond en kat

De dagen rondom oud en nieuw gaan als gevolg van vuurwerk vaak gepaard met angstig gedrag van onze huisdieren. Hieronder vindt u een aantal tips om met dit gedrag om te gaan, en eventueel te geven medicatie.
Lees meer >

Alle locaties werken voortaan alleen nog op afspraak

Vanaf 1 januari 2017 werken uitsluitend nog op afspraak. Dit geldt voor alle behandelingen. Zo kunnen we de werkzaamheden beter plannen en voorkomen we lange wachttijden. Dit komt de zorg voor en welzijn van uw huisdier ten goede.
Lees meer >

Goede bestrijding van vlooien en teken van groot belang!

Zeker dit jaar is het belangrijk om al vroeg met goede bestrijding van de vlooien en teken bij uw huisdier te starten. Het is een zeer zachte winter geweest en een warm voorjaar. Dit zijn perfecte omstandigheden voor de vlo en de teek om zich snel te ontwikkelen. We verwachten dit jaar dan ook meer overlast dan normaal.
Lees meer >

Welke hoeveelheid chocola is gevaarlijk voor mijn huisdier?

In chocolade zit het stofje theobromine, hier kunnen onze honden en katten niet tegen. Dit stofje heeft naast een activerende werking ook een irriterende werking die bij onze huisdieren veel sterker is dan bij mensen. Bovendien wordt theobromine veel langzamer afgebroken bij onze dieren (duurt wel 6 dagen) dan bij mensen.
Lees meer >

Vestigingen

Dierenkliniek Veghel
Heuvel 11
5463 XB Veghel
T 0413 - 36 45 89
dierenkliniekveghel@aadal.nl 

Dierenkliniek Erp
Heesakker 17
5469 AV Erp
T 0413 - 21 13 50
dierenkliniekerp@aadal.nl

Dierenkliniek Heeswijk-Dinther
Laag Beugt 2b
5473 KB Heeswijk-Dinther
T 0413 - 29 29 29
info@aadal.nl 

Spoedgevallen
0413 - 36 45 89