Over ons

Aadal Dierenklinieken is een grote groepspraktijk waar elke dierenarts zijn specialiteit heeft. We hebben vestigingen in Veghel, Erp en Heeswijk-Dinther. In onze praktijk zijn ruim veertig dierenartsen en assistentes werkzaam, die diergeneeskundige zorg verlenen aan gezelschapsdieren en landbouw­huis­dieren. Door de omvang van onze praktijk, kan elke dierenarts zich op één of enkele diersoorten toeleggen, wat zijn of haar kennis en ervaring op het vakgebied ten goede komt.

Laboratorium

Op elke locatie hebben we een laboratorium om een aantal onderzoeken snel uit te kunnen voeren zodat we indien nodig meteen actie kunnen nemen om uw huisdier het beste te helpen. Enkele van de onderzoeken die we zelf uitvoeren zijn:

  • Uitgebreid bloedonderzoek  
  • Uitgebreid urineonderzoek 
  • Bacteriologisch onderzoek zoals o.a. urinekweek
  • Viraal onderzoek op o.a. FeLV, FIV en Parvo
  • Overig parasitologisch onderzoek zoals Giardia (ontlastingsonderzoek)
  • Microscopisch onderzoek

Hoewel we veel laboratoriumwerk in de klinieken zelf kunnen, werken we ook samen met een aantal gerenommeerde laboratoria, zoals het laboratorium van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en het Europese Laboratorium Vet-Med-Labor in Duitsland.

Dierbenodigdheden

Op al onze locaties kunt u tijdens de openingstijden terecht voor diverse artikelen op het gebied van gezondheid en verzorging van uw huisdier(en). Wij bieden u een ruim assortiment aan dieetvoeders, voedingssupplementen, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, hulpmiddelen e.d. Heeft u vragen over (het gebruik van) dergelijke producten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze assistentes zijn u graag van dienst! Ook kunt u altijd even binnen komen lopen om uw huisdier te wegen of een beloning te halen voor de hond. Dit zal ervoor zorgen dat het dier wat minder angstig is als het voor een behandeling komt.

Vestigingen

Dierenkliniek Veghel
Heuvel 11
5463 XB Veghel
T 0413 - 36 45 89
dierenkliniekveghel@aadal.nl 

Dierenkliniek Erp
Heesakker 17
5469 AV Erp
T 0413 - 21 13 50
dierenkliniekerp@aadal.nl

Dierenkliniek Heeswijk-Dinther
Laag Beugt 2b
5473 KB Heeswijk-Dinther
T 0413 - 29 29 29
info@aadal.nl 

Spoedgevallen
0413 - 36 45 89